Lezing natuurgeneeskunde

Waarom worden we ziek en hoe worden we beter?

lezing natuurgeneeskundeAnka Blankendaal is sinds 2008 natuurgeneeskundig therapeut en ziet in haar praktijk dat je meer controle hebt over je gezondheid dan je wellicht denkt. Deze lezing geeft je een helder inzicht in gezondheid, ziekte en beter worden volgens de visie van de natuurgeneeskunde.

In de maakbare wereld van nu met steeds betere technologie, antiobiotica en vaccinaties zou je denken dat ziek zijn niet meer nodig is.Toch krijgen steeds meer kinderen en volwassenen te maken met adhd en autisme, burnout, depressie, terugkerende infecties en huidklachten, reuma en kanker. De Westerse geneeswijze kan deze aandoeningen onderdrukken met medicijnen maar vaak niet genezen. Steeds meer mensen zoeken daarom naar alternatieven en de natuurlijke geneeswijzen maken een nieuwe opmars. Is gezondheid een geschenk uit de hemel of hebben we er zelf controle over? Wat is het verschil in visie op gezondheid, waarom worden we ziek en nog belangrijker: hoe worden we beter?

Wil je deze lezing bijwonen? Laat ons even weten dat je komt.

Donderdag 29 januari van 19:30 tot 21:30 uur in het Centrum voor Integrale Geneeswijzen, Zeestraat 112, Beverwijk

Aanmelden kan telefonisch op 06-34214018 of mail naar ankablankendaal@gmail.com

De toegang is gratis, parkeren is ook gratis.

 

5 gedachten over “Lezing natuurgeneeskunde

  1. Lieve Sjuul,

    Bedankt! Het is een nieuw begin en sommige dingen herken ik van mijn start in Monnickendam. Ik heb veel geleerd van mijn ervaringen in het Anker. Ik wens jou ook veel succes!

    Groetjes,
    Anka

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.